Зловеща находка при ремонт на външна тоалетна откри мъж от Поликраище. Разкриха убийство отпреди 5 години

0

За броени часове служители на Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Велико Търново и Районно управление на полицията в Горна Оряховица разкриха убийство, извършено преди пет години.

Сигнал за случая е получен в събота следобед от мъж от село Поликраище. Той е обяснил, че при извършване на ремонтни дейности в наскоро закупен имот, във външна тоалетна е намерил човешки останки. Към адреса незабавно са били насочени полицейски екипи.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия е установена предполагаемата самоличност на жертвата. Смята се, че тя е била в неизвестност от февруари 2015 г.

През март същата година е била обявена за общодържавно издирване. Причината за смъртта е в процес на изясняване. Много бързо разследващите влезли в дирите на извършителя – 54-годишен мъж от с. Поликраище, известен на полицията. Вчера той е привлечен като обвиняем.

С постановление на Окръжна прокуратура – В. Търново е задържан за 72 часа.  Работата по документиране на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *