Няма спасение! Пияни и дрогирани вилнеят по пътищата в региона

Трима пияни шофьори и надрусана жена зад волана са били засечени от полицаи в региона през почивните дни.

Двама водачи, употребили алкохол, установиха служители на Районните управления в Свищов и Горна  Оряховица в събота. В 23,35 ч. в с. Александрово е извършена проверка на  лек автомобил «Форд», управляван от 52-годишен мъж от същото село. При проверка за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,38 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ.

Същия ден в Горна Оряховица е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 27-годишен мъж от село Върбица. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,48 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу двамата са започнати бързи производства.

Неправоспособен водач, употребил алкохол и допуснал пътно произшествие, установиха  и павликенски полицаи.  В неделя в 18,30 ч. на пътя между с. Коевци и Сухиндол е възникнало произшествие с материални щети между два леки автомобила. В хода на разследването е изяснено, че единият автомобил, управляван от неправоспособен 26-годишен мъж от с. Върбовка, при изпреварване се е блъснал в предната част на изпреварвания автомобил, управляван от 19-годишен от с. Крамолин. След това неправоспособният водач е напуснал местопроизшествието.  Минути по-късно е установен. При проверка за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,77 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Шофьорка, употребила наркотични вещества, установиха служители на Районното управление в Полски Тръмбеш. Вчера в 03,40 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция в с. Петко Каравелово е извършена проверка на лек автомобил «Тойота», управляван от 20-годишна жена от Полски Тръмбеш. При проверка за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис и амфетамин. Срещу нея е започнато бързо производство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!