Повече от 20 катастрофи са станали в петък на територията на областта

В петък на територията на област Велико. Търново са регистрирани повече от 20 пътно транспортни произшествия. Повечето само с материални щети. Образувани са 7 досъдебни производства за случаите, в които има пострадали.

По-сериозните инциденти са в с. Драганово, където при челен удар между два леки автомобила са пострадали двама души. При челен удар между два леки автомобила край с. Арбанаси е пострадала 66-годишна жена от с. Камен.

При пътен инцидент с два товарни автомобила в с. Поликраище е пострадал водачът на единия – 46-годишен мъж от с. Беляново е с дифузна травма на главата. Пострадал е и 43-годишен мъж от Горна Оряховица, който управлявайки лек автомобил «БМВ» се е ударил в бетонна ограда на частен имот в Долна Оряховица.

45-годишен мотоциклетист и спътничката му са пострадали при инцидент в Елена.

11-годишно дете от с. Боил е с фрактура на ръката, след като автомобилът в който се е возило се е блъснал в крайпътно дърво в района на Стражица.

При катастрофа край с. Сушица на лек автомобил «Мазда», управляван от 21-годишен столичанин са пострадали две момчета на 17 и 20 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!