Териториалната организация на слепите в Свищов проведе отчетно-изборно събрание

 

 

Общо отчетно-изборно събрание проведоха членовете на Териториалната организация на слепите в Свищов На срещата на Организацията бе изнесен доклад за извършената дейност и направен финансов отчет за периода 2015-2019 година.

От доклада стана ясно, че организацията е реализирала голяма част от поставените си цели и развива културен и социален живот, допринасящ за разнообразното ежедневие на членовете, създаване на по-добри условия за живот и достъпна градска среда. В изказванията си част от членовете изразиха благодарност към кмета на Свищов Генчо Генчев за осигуряването на транспорт при провеждане на организирани мероприятия, за ежегодно оказваното внимание по повод Деня на белия бастун и редицата придобивки, с които се улеснява работата на Териториалната организация.

Кметът на Свищов подчерта, че социалната политика в Общината е на изключително високо ниво, давайки пример с редица реализирани проекти за подобряване на грижата към хората от социално уязвимите групи. Той допълни още, че община Свищов може да се похвали, че е сред лидерите при предоставянето на социални услуги и както досега, така и занапред членовете на Организацията ще могат да разчитат на подкрепа от страна на общинското ръководство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!