Великотърновските народни представители от ГЕРБ със съвместна приемна за граждани

Тримата великотърновски народни представители от ГЕРБ организират съвместна приемна за жителите на старата столица и региона. Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов ще приемат граждани от 13.00 ч. на 14 септември, понеделник. Срещите ще се провеждат в офиса на ГЕРБ във Велико Търново, на бул. „България“ 1.

Тримата депутати са представители наобщо шест от постоянните парламентарни комисии. Инж. Клавдия Ганчева участва в работата на комисията по труда, социалната и демографска политика и на тази по транспорт, информационни технологии и съобщения. Станислава Стоянова, която е гл.ас. д-р в Свищовската академия е част от комисиите по образование и наука, и земеделие и храни.Предприемачът и народен представител Станислав Стоянов членува в енергийната комисия и в комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

И този път, по време на срещите, на разположение на гражданите ще бъде и представител на местната власт.

За предварителни записвания – тел. 0882336302

До края на годината народните представители Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов планират да организират свои съвместни приемни за жителите и на останалите 9 общини от Великотърновска област.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!