Областният управител проф. Любомира Попова приветства директорите на училища по време на онлайн среща

0

Областният управител проф. д-р Любомира Попова приветства онлайн директорите на училища от областта по време на традиционната среща с тях преди началото на новата учебна година. Срещата се проведе дистанционно, с оглед на спазване на противоепидемичните мерки.
Съвещанието бе организирано от Регионално управление на образованието – Велико Търново. Дистанционно се включиха и представители на РД ПБЗН, на ОД на МВР, както и на други институции, свързани със сигурността и здравето на децата.
Проф. Попова отправи поздрав към директорите и им пожела да работят все така всеотдайно, за да може в края на тази учебна година да се поздравят с нови успехи в работата си.


„Благодари на всички директори и учители за добрата организация и за положените усилия по време на пандемичната обстановка през миналата учебна година, което даде възможност за успешното въвеждане на дистанционно обучение и нормално приключване на учебната година. Всичко това ви коства много усилия и много работа. В бързо променящата се и динамична обстановка, вие се справихте много добре и показахте, че сте истински прфесионалисти. Започващата учебна година ще бъде изпълнена с много предизвикателства, труд и усилия.

Вие – директорите, учителите и експертите от Регионалното управление на образованието имате вашия професионален опит и с наша подкрепа ще успеете да се справите и с новите предизвикателства. Основен приоритет в работата ми е и ще бъде механизмът за обхват на децата в образованието. Вие имате водеща роля в този процес, но желаният краен ефект ще се получи тогава, когато всички институции работят заедно по механизма.

Като областен управител ще съдействам и подкрепям всяко конструктивно предложение в посока подобряване дейността и състоянието на образователната система в областта. Убедена съм, че в края на учебната година учениците ще се отблагодарят със своите постижения. Бъдете здрави, посрещайте трудностите с опита и мъдростта, които притежавате“, каза тя в приветствието си.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *