С празник на открито Дневният център за пълнолетни с увреждания отбеляза своя десети рожден ден

С празнична програма и много гости Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, управляван от Фондация „Милениум“, във Велико Търново,  отбеляза 10 години от разкриване на социалната услуга.

На своебразната сцена в  парк „Дружба“ потребители на услугата показаха своите таланти и умения в специално подготвеното за празника представление „Социален цирк“, което се реализира с помощта и подкрепата на Фондация „Мини Арт Фестивал“. Приветствие към всички гости, уважили празника, поднесе Незабравка Раева – директор на Дневен център за пълнолетни лица с увреждния, която представи дейността на услугата и сподели за успешните резултати постигнати през годините.

Своите приятели от центъра поздрави и Росица Димитрова – директор на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ в Община Велико Търново.

Сред гостите, уважили празника, бяха Анжела Досева- директор на Регионална дирекция за социално подпомагане-Велико Търново, Мая Пешева-Владкова – директор на Дирекция „Социално подпомагане“-Велико Търново, експерти към Министерство на труда и социалната политика, представители на ВТУ “Св. св. Кирил и Методий“,Гео Колев – член на УС на Фонадация „Мини Арт Фестивал“, управители на социални услуги, приятели и близки.

По време на празника гости, приятели и граждани имаха възможност да разгледат ръчно изработени сувенири и предмети, както и изложба на рисунки, които екипа на услугата, заедно с потребителите, бяха подготвили и подредили в специални кътове на алеята в парка.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!