В Елена правят кабинет по изкуства в Общностния център

0

 

Проект на Центъра за подкрепа за личностно развитие в гр. Елена е одобрен за финансиране по Национална програма „Предоставяне на съвременни условия за работа на децата и учениците в центровете за подкрепа за личностно развитие“ 2020 г.
Целта на разработения от ЦПЛР в Елена проект „Чудният свят на изкуствата“ е да се създадат по-добри условия за развитие на творческите способности и компетентности на участниците в организационно-педагогическите форми – живопис и графика, керамика, плъстене на вълна и стъклопис, отворени работилници през ваканциите.
В проектното предложение е предвидено до края на годината да бъде обзаведен специален кабинет със стативи, тръбни столове, материали и консумативи на стойност близо 5000 лв. Той ще се помещава в Общностния център в града и в него ще се обучават всички желаещи деца и ученици, които имат интерес към изкуствата. Заниманията ще са безплатни, ще се провеждат под ръководството на директора на ЦПЛР Мирослав Лазаров по утвърдено седмично разписание през учебно време и лятната ваканция.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *