Над 8 кг. марихуана и 9 кубика незаконна дървесина иззеха полицаи в Павликени при спецакция. Установени са двама, обявени за издирване

0

Спецакция  на полицията е реализирана на 10 септември под ръководството на прокуратурата и с участието на служители от РУ – Павликени, ОДМВР – Велико Търново и Зонално жандармерийско управление – Горна Оряховица.

В хода на акцията са извършени проверки на 13 адреса. Установени и иззети са над 8 кг. марихуана и 9 куб. м. незаконно добита дървесина. Образувани 5 бързи производства, от които 2 за притежание и отглеждане на наркотични вещества и 3 за съхранение на незаконно добита дървесина. Разкрити са 12 престъпления, от тях три кражби на вещи от жилища. Привлечени, като обвиняеми са 11 лица, наложени са им мерки за неотклонение „подписка“.

Проверени са общо 67 граждани и 42 автомобила. Съставени са 8 акта, от тях 7 по Закона за движение по пътищата и 1 по КЗ, наложени са 29 глоби по фиш, връчени са 3 електронни фиша и са заснети 88 видеоклипа за скорост. Установени са две лица, обявени за общодържавно издирване.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *