„Болярчета“ набор 2012 – безапелационен победител на престижния футболен турнир „Несебър Атлетик къп“

0

 

 

Футболистите на СК „Болярчета“, родени през 2012 г. спечелиха безапелационно престижния турнир „Несебър Атлетик къп“, който се проведе през изминалия уикенд в морския град. Малките футболисти, водени от треньора Николай Колев  , спечелиха и петте мача в своята група и отбелязаха над 15 гола. Децата буквално летяха по терена и удивиха многобройната публика с играта и резултатността си.

Вторият отбор в тази възрастова група зае трето място. За най-добър защитник беше определен Кристиян Гинчев, а за най-добър халф – Калин Дъров, който през целия турнир вкара над 40 гола. Отлична игра показаха още Александър Стайков, който беше непробиваем на вратата, Мартин Григоров и Теодор.

„Благодаря на всички деца и техните родители за подкрепата и тяхната всеотдайност, както и на спонсорите „Мулти Мес“ и „Ипо Кредит“, които не спират да ни помагат“, коментира треньорът Никола Колев. Той отчете още, че при набор 2013, болярчетата са постигнали три победи и една загуба. Впрочем от изиграните общо четири турнира набор 2013 г. за първи път инкасира загуба и то от най-добия отбор в тази възрастова група – „Звездичка“. Талантливите търновчета са паднали в последната минута с 2-1 и така са заели второто място при своя набор, като за най-добър нападател е определен Виктор Дончев.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *