Димитър Николов ще съдейства за решаване на проблема с Мелнишката улица в Горнооряховското село Крушето

 

 

Продължават изнесените приемни на председателя на Общинския съвет в Горна Оряховица Димитър Николов. По-рано днес той посети Крушето и се запозна на място със специфичните потребности на селото и неговите жители. В детайлите го въведоха кметът Ивелина Георгиева и общинският съветник Петър Гайдаров – сериозен и отговорен застъпник на Крушето пред Общинския съвет, който никога не пропуска възможност да постави проблемите на селото и да настоява за тяхното решаване.

 

Един от крещящите проблеми е този с Мелнишката улица. Той ще бъде зададен като приоритет през следващата година.

„Крушето е приятно място за живеене и трябва да направим така, че инфраструктурата му да съответства на потребностите на XXI в“, коментира Николов. По думите му паркът в селото може да се превърне в приятно място за отдих както за майките с деца, така и за по-възрастните жители на Крушето.

 

Обсъдена е и идеята за направата на спортна площадка, каквито вече има изградени в Горна Оряховица, Драганово, Първомайци и Поликраище.

 

Друг проблем е тревожното състояние на местната църква.

Ивелина Георгиева предложи да се приспособи сграда за Младежки дом, която бе споделена от председателят на местния парламент в Горна Оряховица.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!