Елена Чамуркова е преизбрана за председател на ДСБ – Жени в областта

Дамската организация на ДСБ във Великотърновска област проведе отчетно-изборно събрание. На форума беше отчетена досегашната дейност на клуба, чиито основни акценти са благотворителни и просветителски акции. В него има партийни представителки от Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец, както и дами със статут на симпатизанти, които представляват гражданска квота. Разширяване на актива и подготовка за предизборната кампания са сред бъдещите най-важни задачи за ДСБ Жени в региона. За председател на структурата е преизбрана Елена Чамуркова. За зам.-председатели са утвърдени Петя Тихинова и Виолета Белчева.

Чамуркова бе избрана и за зам.-председател на Националната организация на ДСБ Жени, която също проведе отчетно-изборен форум. Национален лидер е юристът Кристина Петкова, а това е най-голямата хоризонтална организация в партията и е пълноправен член на ЕНП Жени. Сред дългогодишните й каузи са социалното предприемачество, борбата с хазарта и др.

ДБС Жени излязоха и с политическа резолюция.

„Заставаме зад искането за незабавна оставка на правителството и главния прокурор. Подкрепяме необходимостта от промяна на модела на управление, за да върнем морала и смелостта за реформи в политиката. Настояваме за въвеждането на електронно и машинно гласуван“, се казва в резолюцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!