И през нощта продължава отстраняването на ВиК-аварията в кв. „Бузлуджа”

И през нощта продължава отстраняването на ВиК-аварията в кв. „Бузлуджа”. Община Велико Търново съдейства на ВиК „Йовковци” за незабавното ускоряване на ремонтните дейности, наложили се заради проблеми при присъединяване към водопреносната мрежа.

Допълнително е осигурена строителна техника, която вече работи на място. Кметът Даниел Панов е разпоредил на заместник-кмета проф. Георги Камарашев и на главния инженер на общината Динко Кечев да координират с ВиК-оператора на място ремонтните дейности – до отстраняване на аварията. Община Велико Търново ще съдейства за всичко, което е необходимо за бързото решаване на проблема.

През нощта водоподаването за засегнатите части от кв. „Бузлуджа” ще бъде възстановено с ниско налягане, а утре през деня отново ще бъде спряно за пълното отстраняване на аварията. Водоноски с вода за битови и санитарни нужди, разположени в района на пазара в кв. „Бузлуджа“, високите части край улица „Георги Измирлиев“ и край началото на пешеходната алея в посока кв. „Чолаковц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!