Полицаи разследват кражби на пари, златни накити и покъщнина в региона

Кражба на пари от жилище в Златарица, разкриха служители на полицейското управление в Елена. В петък сутринта съдействие в полицията е потърсила възрастна жена от Златарица. Тя обяснила, че от дамската й чанта, оставена в жилището й, са били откраднати 60 лв. От проведените незабавни действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 12-годишно момиче от същия град. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на възпитателни мерки.

Взломни кражби на златни накити от жилища в Дебелец и Горна Оряховица, разследват служители на Районното управление във Велико Търново и колегите им в железничарския град. Деянията са извършени в периода 18-19 септември чрез счупване на секретни патрони на входните врати на двете жилища. На местопроизшествията е извършен оглед. По двата случая са започнати досъдебни производства.

Взломна кражба на покъщнина от наследствен имот в с. Павел, разследват служители на полицейското управление в П. Тръмбеш.  Деянието е извършено в периода 30 август -20 септември, чрез взломяване на прозорци. На местопроизшествието е извършен оглед. Започнато е досъдебно производство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!