Новата книга на Максим Бехар тръгна от Велико Търново

0

„Пет минути до утре” е заглавието на новата книга на известния РR експерт, журналист и писател Максим Бехар. Тя излезе от печат вчера във великотърновското издателство „Фабер”, а авторът лично дойде в старата столица, за да получи първия екземпляр и да благодари на издателя Нейко Генчев за перфектната работа на неговия екип.

„COVID-19 събуди лидерите в един нов свят. Ето как ще живеем в него” е подзаглавието на книгата.

„Това, което се случи от началото на март 2020 в света, целият този хаос, пикове и спадове, тоталната карантина, неяснотата за бъдещето, стопирането на практика на социалните контакти и ударът върху бизнеса нямат аналог в най-новата история.

Тези дни ще променят света завинаги.

Светът, който след революцията на социалните медии смяташе, че едва може да се случи нещо, което да го отклони от стремглавия му път напред. Е, случи се. Пандемията COVID-19. За нея и за много други неща разказвам в тази книга.

Ако сега всеки един от вас намери в тази книга „своето изречение“, то може да промени живота му, а и да му покаже пътя към успешния бизнес.  Защото времето не чака и ако изпуснем тези пет така решаващи за бизнеса минути, то със сигурност вече сме изпуснали и влака на промените. Тази книга изобилства от такива изречения. Просто трябва да откриете своето. Сега.

Утре ще е късно”, пише в предговора авторът.

Максим Бехар е световно признат експерт по PR, създател и управител на престижната M3 Communications Group, Inc., бивш президент на Световната PR организация ICCO, единственият българин, вписан в Стената на славата на Световната PR организация ICCO, член на десетки международни бордове и организации, първият източноевропеец, пожизнено вписан в световната PR Зала на славата в Лондон. Завършил е Harvard Kennedy School, както и университети в Прага, Токио и Сиатъл. Почетен генерален консул на Република Сейшели в България. Максим Бехар е обявен от американското списание PRWeek за най-добър PR професионалист в Европа.

Досега е издал четири книги, през декември 2019  излезе  „Световната PR Революция” – преводна от английски език, която е  бестселър в класацията на Амазон в категориите PR и Маркетинг.

Най-влиятелната независима огранизация за класация на книги, американската BookAuthority я класира сред 5-те най-добри книга за PR в света за 2020 година

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *