Поредни случаи на задържани наркотични вещества и водачи, които нарушават правилата

0

Наркотични вещества иззеха служители на РУ – Павликени. Вчера в Павликени е извършена проверка на 38-годишен мъж от същия град. Намерени и иззети са пакетче и саморъчно свита цигара, съдържащи листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. Наркотичното вещество е с тегло около 4 грама. По случая е започнато бързо производство.

За втори път полицията засече непълнолетен зад волана в с. Нова Върбовка. Вчера сутринта в селото е извършена проверка на лек автомобил „Опел“, управляван от 16-годишен младеж. В хода на проверката е изяснено, че неправоспособният водач е седнал зад волана в едногодишният срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е заведена преписка, материалите по която ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Водач, употребил алкохол, установиха служители на УП – Килифарево. Вчера следобед в с. Пчелище е извършена проверка на лек автомобил „Опел“, управляван от 45-годишен великотърновец. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,46 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *