Спортният журналист Ангел Ганцаров – с нова книга

0

Доайенът на спортната журналистика във Великотърновска област Ангел Ганцаров написа нова книга. Тя разказва за историята на журналистиката в региона от Освобождението до днес и съдържа 380 страници.

Ганцаров проследява историята на всички медии – вестници, списания, радиа, кабелни телевизии и сайтове. Много любопитен момент, е че са посочени имената и кратките професионални автобиографии на всички местни журналисти, фоторепортери, оператори и кореспонденти на националните средства за масово осведомяване.

„Последната ми „рожба“ – книга за историята на Великотърновската журналистика от Освобождението до наши дни, вчера беше приета за отпечатване. Имам уверението, че ще бъде готова преди края на месеца. Така Велико Търново ще стане първият град в България с издадена книга за историята на журналистиката. Книгата съдържа и раздел за двете учебни заведения в старата столица, където се изучава специалността „Журналистика“ – Хуманитарна гимназия „Св.св. Кирил и Методий“ и Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“, коментира авторът.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *