Общинският кризисен щаб в Павликени излезе с призив до общопрактикуващите лекари за превенция на  СOVID-19

0

Woman doctor with female patient in hospital office. Healthcare and medical service.

 

 

До всички общопрактикуващи лекари и медицински сестри

от индивидуални и групови практики

за първична медицинска помощ в община Павликени

 

Уважаеми медицински работници,

Намираме се във втората вълна на сериозна здравна криза, породена от COVID-19. Изправени сме пред заболяване от вирус, който отнема човешки животи. В здравната ни система работят много добри специалисти, но те вече са на предела на силите си.

В този тежък момент се обръщаме към Вас с призив да преодолеем заедно кризата, породена от коронавируса. Разчитаме да проявите солидарност, гражданска съвест и висока лична отговорност, защото от това зависят живота и здравето на всички нас.

МБАЛ-Павликени изпитва силна нужда от доброволен допълнителен труд на квалифицирани медицински специалисти. Вашата навременна подкрепа е нужна веднага.

Апелираме към всеки един от Вас – медицинските специалисти на територията на община Павликени, да се отзовете и в тези напрегнати дни да подкрепите със своите сили и време работещите в отделението за лечение на пациенти, диагностицирани с коронавирус. Призоваваме Ви да поемете работни смени в отделението, според възможностите си.

Всеки желаещ да стане доброволец в COVID-отделението на МБАЛ-Павликени, веднага да се свърже с ръководството на болничното заведение!

Предварително изказваме своята благодарност и поклон пред всеки, който се отзове на този призив.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *