Светослав Мишев е предложен за носител на тазгодишната Академична награда на Община Велико Търново

0

 

Светослав Мишев да бъде удостоен с тазгодишната Академична награда на Община Велико Търново предлага Академичния съвет на ВТУ. Решението ще бъде взето от местния парламент на старата столица, а отличието в размер на левовата равностойност на 5 000 евро, се връчва всяка година по повод студентския празник 8 декември.

Мишев е завършил специалността „Право“ в рамките на учебната 2019/2020 г.  Той има магистърска степен, а средния му успех от курса на обучение е отличен 5,64. Общият му успех от дипломата е отличен 5,82.

Сред мотивите за номинацията са активната му научна дейност. Младият човек има реализирани пет публикации в научни сборници и множество сертификати от участия в кръгли маси, конференции, младежки академии и обучения. Освен това Мишев е ангажиран в един от най-високите органи за оценка на качеството на висшето образование, тъй като е член на Постоянната комисия към Националната акредитация за оценка на акредитацията.Той е и председател на дипломатическия клуб „Имхотеп“, който развива много активна дейност.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *