Затваря плувният басейн в Павликени, млечната кухня ще работи при засилени мерки за безопасност

 

 

Покритият плувен басейн в град Павликени преустановява своята дейност до 21 декември. Забраняват се продажбата и консумацията на алкохолни напитки и храни в бензиностанциите на територията на Общината във времевия период от 21:00 до 06:00 ч.

Млечната кухня в град Павликени ще продължи да работи след затварянето на детските градини. Още при първата вълна на епидемията там беше създадена стриктна организация с пропускателен режим и гише за раздаване на храната. Възможен е и разнос по домовете на потребителите като следва да се спазват утвърдените Правилата и извънредния инструктаж на служителите при епидемична обстановка. На 27 и 30 ноември се приемат записвания за следващия месец.

Тези решения взе на последното си заседание Общинският кризисен щаб за превенция на разпространението на заболяването коронавирус СOVID-19 при община Павликени.

Щабът разгледа актуалната епидемична обстановка и изпълнението на мерките в общината.

Със заповед на кмета се въвеждат нови противоепидемични мерки от 23:30 часа на 27.11.2020 г. до 21.12.2020 г. в изпълнение на последните заповеди на министъра на здравеопазването.

Пълните текстове на всички заповеди можете да намерите в сайта на община Павликени, секция „COVID-19“.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!