От днес във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ стартира акция „Рано рани“

0
От днес във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ стартира акция „Рано рани“. Акцията се превърна в разпознаваема марка в последните години сред кандидат-студентите на висшето учебно заведение.
С нея Университетът дава възможност на своите кандидати, на които им предстои завършване на средно образование през 2021 г., да запазят място в една желана от тях специалност.
Такива, които вече имат диплома за средно образование и отговарят на условията за прием – могат още на момента да се запишат в първи курс за учебната 2021-2022 г.
Тази сутрин първи своите документи онлайн подаде Андриан Гиргинов от град Габрово. Андриан запази своето място за специалност „Английска филология“.
Във връзка с ограничаването на опасността от разпространение на COVID-19 и спазването на всички противоепидемични мерки запазването на място в една предпочитана специалност ще става само по ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ, чрез специално изградената за целта система http://zm.uni-vt.bg. И през тази година няма увеличение на таксата за обработка на документи, тя остава 50,00 лв. и се заплаща по сметка на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ от всяка банка или клон на Easy Pay.
Банкова сметка:
Алианц Банк България АД
Банкова сметка (IBAN): BG50 BUIN 7001 3152 5000 16
BIC: BUINBGSF
Титуляр на сметката: ВТУ “СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ”
Великотърновският университет дава гаранции, че запазеното място на кандидата ще се пази до 30 юни 2021 г. вкл. Ако до тази дата кандидатът не се запише, защото не отговаря на условията за приемане в съответната специалност или защото е променил желанието си, мястото му се обявява за свободно, а внесената такса от 50,00 лв. не се възстановява.
За подробна информация: www.priemunivt.bg и на тел. 062/618 206

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *