Краде се като за световно – отмъкнаха кучешка храна, маркови часовници, ел. инструменти, храсти…

0

Кражба на чували с кучешка храна от магазин в Лясковец, разследват служители на Районното управление на полицията в Горна Оряховица. Деянието е извършено на 3 срещу 4 декември, чрез взломяване на входната врата. По случая е започнато досъдебно производство.

Горнооряховските полицаи разследват и взломна кражба на три маркови часовника от жилище в село Козаревец. Деянието е извършено на 3 декември. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.   Проверява се и кражба на катализатор от лек автомобил „Фолксваген“, паркиран на улица в Горна Оряховица.

Ел. инструменти са изчезнали от жилище в село Самоводене в периода 3-4 декември. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая работят служители на реда от Велико Търново. Започнато е досъдебно производство.

Полицаи от Павликени разследват кражба на фреза и 50 броя храсти туя от землището на с. Красно градище. Посегателството е в периода 23 ноември – 4 декември.  По случая е започнато досъдебно производство.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *