29-годишен великотърновец е загиналият в снощната тежка катастрофа

0

29-годишен от Велико Търново е загинал при катастрофа  снощи в областния град. Произшествието е станало около 19,00 ч. на пътя София – Варна, в района на Дъговия мост.

По първоначална информация лек автомобил «БМВ», управляван от 29-годишен мъж от Велико Търново и пътници на 17 и 25 години, движейки се в посока от Велико Търново към Варна, е навлязъл в насрещаната лента за движение и странично е ударил лек автомобил «Мини Купър», управляван от 42-годишен мъж от Велико Търново, след което челно се е ударил в лек автомобил «Шевролет», управляван от 58-годишен мъж от Стара Загора.

В резултат на това водачът на БМВ-то и спътниците му, водачът на шевролета и 57-годишната му съпруга са откарани във великотърновската болница.

На път за лечебното заведение водачът на БМВ-то е починал. Останалите пострадали са прегледани и освободени за домашно лечение с охлузвания и натъртвания.

Водачите на Мини купъра и Шевролета са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни.

На тримата водачи са взети кръвни проби за химичен анализ. Причините за произшествието са в  процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *