Горнооряховският влогър Цуро оглавява временната класация за най-красиви българи за годината!

 

Цветослав Цонев има над 225 000 последователи в интернет и мери сили с телевизионери, артисти, спортисти, лекари…

Популярният влогър Цветослав Цонев – Цуро, който по рождение е горнооряховец, оглавява временната класация „Най-красиви българи 2020“. Тазгодишното издание на любопитния конкурс е тринадесети поред, като в него вземат участие изявени личности в най-разнообразни свери на обществения живот – артисти, модели, музиканти, спортисти, лекари, общественици, дизайнери, журналисти и т. н.

Победителят ще бъде обявен на 31 декември, а организатор на любопитния конкурс е www.viewsofia.com. Мотото на съревнованието е „Красиви в душата, лика и действията си“ и в него Цуро мери сили с популярната водеща Аделина Цонева, режисьорът Александър Морфов, шефът на „Пилорогов“ Асен Балтов, актрисата Рая Пеева, певицата Рут Колева и колегата й Руши Виденлиев, тенисистката Цветана Пиронкова и още десетки други достойни българи.

Цветослав Цонев – Цуро е слабо познат на средното поколение, но е една от съвременните тийн сензации. Последователите му в нета са над 225 000 човека, заради неговото забавност, автентичност и искреност. Цуро е автор на книгата „Блендер“, в която под формата на комикси, пресъздава реални и измислени житейски ситуации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!