След „Етър“, HMI ООД ще спонсорира и ОФК „Локомотив“ Горна Оряховица

 

 

Най-големият производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция в България – HMI ООД, става спонсор на ОФК „Локомотив”. Договорът за подкрепа бе подписан от един от собствениците на дружеството – Виктор Азманов, който е съветник в горнооряховския Общински съвет.

 

„Само преди няколко дни HMI стана основен спонсор на „Етър” и оттогава отборът е във възход. Надявам се това да е добър знак и за нашия „Локомотив”. В момента много клубове с немалки успехи изпитват затруднения да завършат първенството в професионалните групи. „Локомотив” все пак оцелява. Нашият клуб има огромни традиции, това е единственият отбор, който не е претърпял никакви трансформации и е запазил автентичния си облик през годините. Радвам се, че успешна фирма като HMI оценява това и е готова да помогне в този момент“, коментира новината и председателят на Общинския съвет в Железничарския град Димитър Николов.

Той увери още, че общинското ръководство няма да абдикира от грижата си за футбола, колкото и да са ограничени възможностите в момента.

„Имаме клуб емблема на футбола в Северна България, даваме път на младите и разчитаме, че ще дойде време, когато тази политика ще даде своите плодове“, подчерта още Николов. Той е подарил на Виктор Азманов „библията” на горнооряховския футбол – огромният труд, издаден за 100 години футбол в Горна Оряховица, с пожелание неговото дружество да натрупа толкова история и да издаде подобна книга след години.

Зам.-кметът Стефчо Алипиев, в чийто ресор е спортът, посрещна новия спонсор с юбилейно шалче за 100 г. футбол в Горна Оряховица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!