Добрите дела – Пламен Радонов дари 94 нови книги за деца и ученици на библиотеката в Поликраище

94 нови книги – детска и ученическа литература, на стойност  550 лв, е дарил на библиотеката към  НЧ „Развитие-1884“ в село Поликраище Пламен Радонов.

„Днес се случи първото ни Коледно вълшебство! Бяхме изключително приятно изненадани от нашия съселянин Пламен Радонов, който дари на библиотеката 94 нови книги”, съобщиха от читалището.

Радонов е един от дарителите на НЧ „Развитие-1884“.  Обществено активен и винаги с лице към проблемите на селото, личност с голямо човешко сърце, роден да дава на другите, да доставя  радост и усмивка на някого, да подарява  щастливи мигове – а това е толкова значимо, безценно и запомнящо се, споделят от културната институция.

От там посочват, че с жеста си  той е дал сила сила и увереност, че добрите хора все още съществуват. В тяхно лице винаги ще има съмишленици и подкрепа, за да го има и да продължи да съществува този храм на културата в селото ни – нашето читалище и за да е едно привлекателно място с актуална и разнообразна литература за читателите ни библиотеката към него, посочват още от ръководството на  НЧ „Развитие-1884”.

Пламен Радонов е бил зам.-министър на отбраната, общински съветник, депутат в 38-ото Народно събрание. Сега работи в Електроенергийния системен оператор. Това далеч не е първата му благородна инициатива. Той участва в много дарителски кампании не само в родното си село, но и в целия регион.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!