Движението по пътя София – Варна е възстановено

0

Видин (10 февруари 2018) Във Видин се състоя граждански протест с искане за изграждане на магистрала от Видин до София и тунел под Петрохан. Стотици видинчани с автомобили се включиха в протеста, отначало в автопоход по Е-79, а след това пеша до изхода на Видин, където блокираха движението. Протестът се организира за трета поредна събота от гражданското обединение "Единни за промяна". Към 14,30 ч. международен път Е-79 в двете посоки от и за Видин остава блокиран от протестиращите. Засилено е полицейското присъствие на пътя.Пресфото-БТА снимка: Ирена Данаилова (ЕД)

Движението по пътя София – Варна, в района на разклона за с. Добри дял за сега е възстановено. Преминава се нормално и в двете посоки. Както съобщихме по-рано, движението беше ограничено заради обърнат млековоз.

Засега остава ограничението на движението по пътя В. Търново – Русе, в района на с. Самоводене, където заради катастрофа с материални щети има повредени електрически стълбове и работата по тях е наложила затваряне на участъка за кратко.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *