Внимание! Пияни шофьорки на пътя! Две дами са хванати със солидни промили за денонощие

Две шофьорки, употребили алкохол, установиха служители на Пътна полиция. Тази нощ в 03,25 ч. във Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген», управляван от 25-годишна местна жителка. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,22 промила. Тя е дала кръвна проба за химичен анализ.

Вчера в полицейското управление във В. Търново е получен сигнал за катастрофа на ул. «Магистрална» в областния град. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че товарен автомобил «Дачия», управляван от 26-годишна жена от София, е самокатастрофирал. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,91 промила. Водачката е дала кръвна проба за химичен анализ. По двата случая  са образувани преписки.

Друг шофьор, употребил алкохол, установиха служители на РУ – Свищов. В събота при провеждане на специализирана полицейска операция в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил „Тойота“, управляван от неправоспособен 25-годишен от с. Българско Сливово. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,87 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!