„Етър“ с 6 контроли и лагер в Южна България

0

 

 

Шест контроли ще изиграе „Етър” по време на зимната си подготовка за втория дял от първенството на Първа лига. Отборът се събира на стадион „Ивайло” на 4 януари, когато всички в отбора ще се подложат на PCR тестове за COVID-19. След това на 5 и 6 януари на футболистите ще бъдат направени функционални изследвания.

Първата тренировка е планирана за 6 януари. „Етър” предвижда предсезонен лагер в с. Ягода от 18 януари, като ще остане там до края на месеца.

Първата контрола на „виолетовите” ще бъде на 15 или 16 януари срещу „Спартак” (Плевен). След това предстои проверка срещу „Берое” на 20 януари, а три дни по-късно „болярите“ играят срещу „Ботев” (Пловдив).

“Етър” планира да проведе още един спаринг на 26 януари, като съперникът предстои да бъде уточнен. Тимът ще се изправи срещу „Септември” (София) в контрола на 29 януари. Последната контрола на „Етър” ще бъде на 5 или 6 февруари в София срещу ЦСКА-1948 като генерална репетиция за първия официален мач – гостуването на шампиона „Лудогорец” седмица по-късно.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *