Свищов се прощава с обичан лекар

0
Община Свищов, Общински кризисен щаб и екипа на МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ съобщават с прискърбие, че след тежко боледуване, битката с Covid-19 загуби д-р Лилия Иванова Маноилова.
Д-р Лилия Иванова е родена на 23 февруари 1956 година в Свищов. През 1980 година започва работа в свищовската болница. Пет години по-късно придобива специализация „Вътрешни болести”, а през 1990 г., завършва специалността „Пневмология и фтизиатрия”, което й дава възможност да заеме поста на „Завеждащ” Второ вътрешно отделение на МБАЛ – Свищов.
През своя активен живот, д-р Иванова изпълнява с чувство на отговорност и загриженост хуманния си професионален дълг да лекува и обгрижва пациентите. Сред професионалната гилдия, д-р Иванова е позната като голям професионалист, с безкомпромисна и усърдна работа. Като завеждащ отделение, тя е пословична със своята настоятелност и винаги е отстоявала интересите на колектива.
Разделяме се с един достоен гражданин на Свищов, чийто професионален път изцяло е преминал в свищовската болница. Д-р Лилия Иванова Маноилова ни напусна, но паметта за нея ще е жива. Ще липсва и като професионалист, и като приятел.
Дълбок поклон!
Съболезнования и сили на семейството!

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *