Кметът на Долна Оряховица Йордан Байчев с безапелационна първа победа в ТВ шоуто по БНТ  „Последният печели“

 

 

На връх Бъдни вечер кметът на Долна Оряховица Йордан Байчев зарадва всички почитатели на бързата мисъл, точната реакция и знанията, не само от Великотърновска област, но и в цялата страна.

Данчо, както го наричат приятелите му, се яви в телевизионното предаване по БНТ „Последният печели“ и спечели убедително още в първото си представяне, макар че стартира предпазливо. Верен на скромността си, той не разкри, че е управленец на Долна Оряховица, но пък подчерта, че се гордее с образованието си, тъй като е възпитаник на Националната Априловска гимназия в гр. Габрово, а после и на СУ „Св. Климент Охридски“, където е завършил социология.

Негови достойни съперници бяха победителят от предишната вечер Никола Барбутов, инженер Марин Пенчев и икономистът Димитър Димитров.

Нашият съгражданин заложи на рискована, но печеливша стратегия. Той показа забележителни познания в областта на политиката, изкуството, спорта и музиката. След като в първоначалния кръг пробва познанията си и видя, че води пред конкурентите си, в останалите турове на интересната игра, Байчев залагаше на най-трудните въпроси, които носят и максимален брой точки на участниците. В крайна сметка след оспорвана и много интересна едночасова игра, Данчо отстрани конкурентите си, за да продължи напред.

Социалната мрежа пък прегря от пожелания за достойно представяне и за подобряване рекорда на Мартин Иванов, който спечели 18 поредни издания на развлекателното шоу.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!