Британец е обвинен в притежание на наркотици, в Свищов задържаха дрогиран шофьор

0

Гражданин на Великобритания е привлечен към наказателна отговорност за държане на канабис и метамфетамин през месец август тази година, съобщават от полицията. На 05.08.2020 г. в село Полски Сеновец от дома и от превозното средство на 42-годишния продължително пребиваващ в Република България мъж, са иззети седем грама марихуана и един грам метамфетамин. В РУ – Полски Тръмбеш е образувано досъдебно производство. Вчера постановлението е предявено на обвиняемия в присъствието на упълномощен защитник и преводач. Наложена е мярка за неотклонение “Подписка”.

Досъдебно производство за държане на наркотични вещества е започнато  и в РУ -Велико Търново. Вчера е извършена проверка в жилище във Велико Търново, обитавано 28-годишен криминално проявен мъж.  Иззета е суха растителна маса марихуана с тегло около един грам.

В Свищов пък е задържан водач, употребил наркотици. На 30.12.2020 г. около 19,30ч. в село Вардим е спрян лек автомобил „БМВ 330“ с русенска регистрация, управляван от 21-годишен криминално проявен мъж от с. Караманово. Проверката с техническо средство отчита употреба на канабис и метафетамин. В РУ Свищов е образувано бързо производство.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *