“Етър” привлече халфа Симеон Мечев

0

Симеон Мечев е второто ново попълнение на “Етър” преди пролетния полусезон. Днес двете страни парафираха договор за срок от година и половина и от утре Мечев започва подготовка с “виолетовите”.

Роден е на 16 март 1990 г. и играе като халф. Висок е 175 см и тежи 71 кг. В кариерата си е преминал през „Славия”, „Монтана”, „Берое”, „Ботев” (Враца), „Видима-Раковски”, „Верея”, „Нефтохимик”, „Локомотив” (Горна Оряховица) и в „Царско село”, като през октомври разтрогна договора си по взаимно съгласие. После игра два месеца в „Септември”.

“В “Етър” ме доведе амбицията да направим всичко възможно с треньорския щаб и момчетата отборът да запази мястото си в елита, защото този град го заслужава. С Александър Томаш се разбрахме с две думи, оттук нататък трябва здрава работа и времето ще покаже. Вярвам напълно, че “Етър” може да се спаси от изпадане, предполагам – и всички останали, така че със здрави тренировки и колектив нещата ще се получат. Предстои ни подготовка, надявам се да мине гладко и да няма контузии, да се напаснем помежду си в контролите и да влезем добре в първенството. Моята амбиция мога да определя само с две думи – здрава работа!”, заяви Симеон Мечев след подписването на договора си с “Етър”.

Пресслужба на „Етър ВТ“

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *