Популярният търновски гинеколог Д-р Мавроди Калейнски: „Не се страхувайте от ваксините!“

0

 

 

Един от най-популярните великотърновски акушеро-гинеколози – д-р Мавроди Калейнски си постави ваксина срещу коронавируса, съобщи самият той. По думите му, той се е възползвал от партидата за работещите на първа линия в поликлиниката и е бил първият, който тази сутрин се е имунизирал в ДКЦ в старата столица. Според него организацията е била перфектна с индивидуални часове за всеки желаещ.

Попълва се декларация за информирано съгласие и веднага данните са изпращат чрез РЗИ във Велико Търново в централния регистър. Чувствам се отлично и вече ще мога да работя далеч по-спокойно за здравето на моите пациенти. Призовавам всички съграждани да не се притесняват“, заяви д-р Калейнски.И допълни, че това е единственият начин по-скоро обществото да се завърне към нормалния си ритъм.

Всеки ваксиниран получава официален имунизационен картон

 

Вероятно той е и един от първите в старата столица общински съветници с ваксина. В местния парламент има още няколко медици, които също ще се имунизират. Впрочем някой от съветниците преболедуваха леко инфекцията. Въпреки това поне до края на месеца заседанията продължават да са онлайн, заради препоръките на здравния министър.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *