Задържаните вчера мъже са стреляли с незаконно притежаван Калашников

0

 

Задържаните вчера мъже, за които ви съобщихме, са притежавали неказонно оръжие. Вчера около 17,00 ч. в полицията е получен сигнал за изстрели с огнестрелно оръжие, в района на кв. «Бузлуджа», в областния град. Към мястото са изпратени екипи на сектор «Противодействие на криминаланата престъпност» при ОДМВР – В. Търново.

От извършените първоначални действия на полицейските служители е установено, че изстрелите са произведени от лица, возещите с в джип, сбственост на 26-годишен мъж от Попово.

От проведените незабавни опративно-издирвателни мероприятия возилото е установено на ул. «Н. Габровски» в областния град. В него пътували собственикът и двама мъже на 26 години от Г. Оряховица и 23-годишен от Етрополе. На задната седалка е намерен автомат «Калашников», с пълнител и патрони. Мъжете от Попово и Г. Оряховица са задържани с полицейски мерки до 24 часа. Приятелят им е отведен в полицейското управление и по-късно е бил освободен. Започнато е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *