Трима дрогирани водачи са установени в региона за денонощие

0

Трима водачи, употребили наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция, Районното управление на полицията в Горна Оряховица и Полски Тръмбеш.

Вчера около 18,30 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Рено», управляван от 20-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

Същата вечер около 22,00 ч. в Горна Оряховица, при провеждане на специализирана полицейска операция, е извършена проверка на лек автомобил «Тойота», управляван от 38-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на метаамфетамин. Той е отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР.

В сряда по обяд при провеждана на специализирана полицейска операция служители на РУ – Полски Тръмбеш спрели в града за проверка лек автомобил «Фолксваген», управляван от 32-годишен мъж от Борово. При проверка с техническо средство за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е отказал кръвна проба. Срещу двамата са започнати бързи производства.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *