РЗИ – Велико Търново обяви конкурс „ Заедно срещу коронавируса”

Регионалната здравна инспекция във Велико Търново организира областен конкурс „Заедно срещу коронавируса” Той  има за цел да привлече младите автори да отговорят самостоятелно на въпроса „Какво трябва да се направи, за да се спре разпространението на коронавирусната инфекция?“  чрез създаване на рисунки и плакати по следните теми:

  • Лична хигиена
  • Здравословен начин на живот
  • Спазване на правилата и мерките в ежедневието и във времето
  • Заедно сме (доброволчество, помощ на самотни и възрастни хора)
  • Благодаря на лекарите

Художествените творби трябва да разкрият визията на техните автори за решаване на проблема с разпространението на коронавирусната инфекция. Участниците ще бъдат оценявани в три възрастови групи: до IV клас, от V до VII клас, от VIII до XII клас. Авторите на най-добрите творби ще бъдат наградени с грамоти и предметни награди, а творбите им качени на интернет и фейсбук страницата /Инфо РЗИ/ на инспекцията.

Право на участие в конкурса имат ученици от областта. Творбите им трябва да са индивидуални и авторски, като могат да се използват различни техники за изпълнение.

Организаторите си запазват правото да публикуват творбите с цел презентиране и популяризиране на конкурса.

Още за условията на конкурса могат да бъдат видени на сайта на РЗИ. Допълнителна информация може да получите на телефон 062/614 351 – Йорданка Илиева и електронен адрес: pbpz@rzi-vt.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!