Събраха средствата за рехабилитацията на малката Марина Михайлова от Горна Оряховица за половин година напред

За по-малко от 48 ч. сумата, необходима за рехабилитацията и допълнителното лечение на 4-годишната Марина Михайлова от Горна Оряховица за половин година напред, бе осигурена.  Личен ангажимент за това пое председателят на Общинския съвет Димитър Николов, който бе сред първите дарители.

В инициираната от него кампания се включиха хора, които обаче държат да останат анонимни.

„От цялото си сърце благодаря на г-н Николов и на всеки, който ни подава ръка“, сподели майката на Марина – Наталия Михайлова.
4-годишната Марина е с детска церебрална парализа. Семейството й бе подало молба в деловодството на Общинския съвет в Горна Оряховица с надеждата да му бъдат отпуснати 1 200 лв. Толкова са необходими за рехабилитацията на детето за 6 месеца. От общинските бюджети обаче няма как да бъдат отпускани пари за здравни нужди.

С цел по-обстойно запознаване със случая и за да бъде намерен начин, по който да се помогне на детето, през миналата седмица по покана на Димитър Николов бе проведена среща с майката и с председателя на комисията по здравеопазване в ОбС д-р Борислав Генчев. Именно на нея Николов се ангажира да съдейства за набирането на средствата. Лансирана бе и идеята за създаване на частен дарителски фонд в обществена полза.

Дарителската акция за Марина Михайлова продължава. Детето може да бъде подкрепено на

Марина Бориславова Михайлова
IBAN : BG21STSA93000026482167
BIC код : STSABGSF
БАНКА ДСК- ЕАД

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!