Джебчия краде портфейл с 370 лв., други двама ограбват кафе автомат и 160 лв. от детска количка

0

 

 

Джебчийска кражба разкриха служители на полицейското управление във В. Търново. Сигнал за случая е получен на 29 януари тази година. По данни на тъжителя два дни по-рано на ул. «Ален мак» в областния град му е била извършена кражба на портфейл, с намиращи се в него 370 лв. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 40-годишен местен жител, известен на полицията и осъждан. Привлечен е като обвиняем. С постановление на прокуратурата е задържан за 72 часа.

 

47-годишен бургазлия е обвинен в кражба на пари и монетници от кафе автомат в областния град. В края на декември миналата година в управлението е получен сигнал, че на товарна рапа на голям търговски обект е взломен кафе автомат и е извършена кражба на 60 лв. и монетник. От проведените действия по разследването по образуваното досъдебно производство е установено, че извършител е 47-годишен мъж от Бургас, известен на полицията и многократно осъждан, с 27 криминални и съдебни регистрации. Той е привлечен, като обвиняем, с постановление на прокуратурата е задържан за 72 часа.

 

Кражба на 160 лв. от джоб на детска количка в с. Ресен, разкриха служители на РУ – В. Търново. Сигнал за случая е получен вчера. От проведените незабавни действия по разследването е установено, че автор на деянието е 12-годишно момче от същото село. Инкриминираната сума е установена и върната на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *