Отново пияни и дрогирани шофьори

 

 

Водач, употребил алкохол, установиха служители на РУ – Г. Оряховица. Друг е предизвикал катастрофа. В петък вечерта в железничарския град е извършена проверка на товарен автомобил „Ситроен“, управляван от 30-годишен мъж от с. Ломци. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,73 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

 

В петък сутринта в полицейското управление е получен сигнал за произшествие с материални щети на кръстовище в града. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че докато изчаквал на знак «СТОП» лек автомобил «Хонда» е бил ударен от движещият се зад него лек автомобил «Опел», управляван от 43-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,56 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е започнато досъдебно производство.

 

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция. В събота в 03,40 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 18-годишен младеж. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на тетрахидроканабинол. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е започната преписка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!