Полицаи засякоха поредните двама дрогирани шофьори, единият бил друсан с кокаин

0

Двама водачи, употребили наркотични вещества, установиха служители на Районните полицейски управления в Горна Оряховица и Полски Тръмбеш.

Вчера сутринта в Лясковец е извършена проверка на лек автомобил «Фолкскваген», управляван от 22-годишен от Долна Оряховица. При проверка за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. При последвала проверка в жилището му са намерени и иззети още около 30 грама от наркотичното вещество.  Още същия ден, след доклад на материалите по случая в прокуратурата, той е привлечен като обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение «подписка».

Снощи около 23,30 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция в Полски Тръмбеш е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген», управляван от 41-годишен мъж от Кубрат. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на кокаин. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *