26-годишен от Горна Оряховица е задържан за убийството на англичанката в Ново село

0

Служители на ОДМВР – Велико Търново разследват убийство на 62-годишна жена, живуща в село Ново село. 26-годишен мъж е задържан, като съпричастен към извършеното деяние.

Сигнал за случая е получен вчера около 14,30 ч. По данни на подателя тялото на жената е било намерено в стопанска постройка, прилежаща към жилището й. На мястото незабавно са насочени екипи на УП – с. Балван, ОДМВР – Велико Търново, Районното управление на полицията във  Велико Търново и съдебен лекар. При първоначалния оглед са установени следи от насилие. Тялото е откарано за аутопсия.

На местопроизшествието е извършен оглед. Като съпричастен към извършеното деяние за 24 часа е задържан 26-годишен мъж от Горна Оряховица. Работата по документиране на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Припомняме, че жестокият инцидент се разигра вчера, а залавянето на убиеца  на англичанката Роуз стана възможно след бързата и адекватна намеса на кмета на Ново село Христо Христов и началника на полицейския участък в Балван ст. инспектор Петър Петров. Първоначалните версии за убийството са от ревност или финансови взаимоотношения между жертвата и младия мъж.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *