Томаш: „Всеки мач е финал”

0

Труден мач срещу „Левски” очаква старши треньорът на „Етър” Александър Томаш, но обяви, че „виолетовите” ще търсят максимума в неделната битка. Двубоят е утре от 17:00 ч. на стадион “Ивайло”, главен съдия е Драгомир Драганов от Варна.

„Пореден труден мач, но за нас всеки мач е труден, защото сме последни в класирането. Надявам се да се мобилизиране и да вземем максимума срещу „сините”. „Левски” си е „Левски”, независимо от проблемите, които имат, и ако някой ги подцени, самият той ще има проблеми”, коментира преди срещата Томаш.

„Етър” няма какво да губи – в ситуацията, в която се намираме, всеки мач е финал за нас. Взели сме си нужните поуки от двубоя с „Лудогорец”, надявам се футболистите да са стабилни и психологически, но това ще се види в неделя”, добави наставникът на „виолетовите”.

Капитанът Христо Иванов пропуска мача заради наказание след червения си картон в Разград, така в групата влизат вратарите Анатоли Господинов и Цветомир Цанков. Контузени играчи няма, всички са на линия без панамеца Хосе Кордоба, който още няма състезателни права.

От „Етър” припомниха, че мачът е без публика, но са пуснати виртуални билети на цена от 10 лв. за феновете, като всеки закупил билет ще получи по-късно новия календар на отбора за 2021 г, а един ще се сдобие и с абонаментна карта за следващия сезон.

Пресслужба на „Етър ВТ“

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *