От 2 март възобновяват дейността си пазарите за промишлени стоки в община Павликени

 

 

От 2 март (вторник) възобновяват дейността си пазарите за промишлени стоки, т.нар. битаци в град Павликени и населените места от общината. Създава се и необходимата организация за функционирането им. Работното им време ще бъде от 8:00 до 13:00 ч.

Решението беше взето на последното заседание на Общински кризисен щаб за превенция на разпространението на заболяването коронавирус СOVID-19 при община Павликени.

С цел опазване на продавачите и купувачите ще се прилагат мерки за безопасност, включващи осигуряването на безопасна площ за продавачите на пазара и поставяне на информационни табели за спазване на мерките. Продавачите задължително разполагат своите маси през една по алеите на кооперативния пазар.

По улиците „Христо Смирненски“ и „Панайот Венков“ масите задължително се разполагат на минимално разстояние 1 метър една от друга, като трябва да се остави максимално голямо разстояние за преминаване на гражданите.

Между продавачите и клиентите трябва да се спазва дистанция от поне 1,5 метра. Ползването на лични предпазни средства от продавачи и купувачи е задължително.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!