Крадци „подкараха“ Интерхотела, отмъкват железа. Още три взломни кражби са станали в региона

Взломна кражба на метални елементи от Интерхотел – Велико Търново, разследват служители на Районното полицейско управление . В събота при обход в района на парк «Асеневци» полицейски служители забелязали светлини от нефункциониращия хотел. След появата на собственика, станало ясно, че от сградата липсвали части от парапети. Като съпричастен към извършеното деяние е задържан 49-годишен мъж от Дебелец.

Часовници и два пръстена са изчезнали от жилище в областния град Деянието е извършено в периода 27-28 февруари, чрез използване на ключ. На местопроизшествието е извършен оглед.

Взломна кражба на пари и мобилен телефон от жилище в Г. Оряховица, разсладвет служители на местното полицейско управление. Деянието е извършено на 28 феувруари, чрез взломяване на входна врата.

Домашно имущество е било изнесено от наследствен имот в с. Лозен. Кражбата се разследва от служители на полицейското управление в Стражица. Деянието е извършено в периода 19-28 февруари. На местопроизшествието е извършен оглед.

По всичките случаи са започнати досъдебни производства.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!