29-годишният Мастън Мастънов води листата на ДПС във Велико Търново

0

С листа от млади, амбициозни и подготвени кадри тръгва на изборите за народни представители „Движението за права и свободи” в област Велико Търново. Амбицията на партията е да затвърди сегашния си мандат и дори да постигне още по-добри резултати. Листата е от 15 човека, средната им възраст е 40 години. Голямата част от тях са висшисти. Кандидатите бяха представени днес от областния лидер на ДПС Гюнай Далоолу. Той призова за позитивна и градивна предизборна кампания, която да изключва езика на омразата.

 

Водач на листата е 29-годишният Мастън Мастънов, който два мандата е председател на младежката структура на партията в областта. Мастънов е завършил е ВТУ  и има степен бакалавър „Финанси” и магистратура по „Международни икономически отношения”. Работи в международна компания във Велико Търново. Втори мандат е общински съветник в Полски Тръмбеш.

 

На втора позиция в листата е областният лидер Гюнай Далоолу. Трети е строителният предприемач и общински съветник в ОбС Велико Търново Сунай Мунков. Четвъртото място е за психологът Фатме Етемова – психолог, след нея е общинският председател на ДПС във Велико Търново Мъстън Еминов.

Следват кметът на Върбовка Ивелин Розинов, юристът Аликбер Абил, заместник-кметът на Горна Оряховица Стефчо Алипиев, общинският съветник в Стражица Атанас Бъчваров, зам. председателят на ОбС – Златарица Федя Дервишев.

На единадесето място е Санер Узунали – на 24 г. – графичен дизайнер,  следват 22-годишната студентка по педагогика във ВТУ Ипек Рушидова и 23-годишният историк и географ Едиз Акифов.

На 14-о и 15-о място са бизнесмените Ердинч Хюсеин и Елеонора Марева.

Мастън Мастънов благодари за доверието на централното и областното ръководство на партията.  Вярвам, че кампанията ще е добра и ще постигнем много добри резултати, защото имаме страхотен екип. Крайно време е нещата да тръгнат в положителна посока за страната ни. България има нужда от ново поколение политици, от млади и активни хора, които работят за страната си, допълни той.

Трябва да развиваме такива политики, че България да стане по-добро място за живеене. Искам всички мои приятели и връстници да намират своята реализация тук, а не в чужбина, каза още Мастънов.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *