Водачът на ГЕРБ-СДС проф. д-р Костадин Ангелов: „Пожелавам си успехът на 4-и април да е за България“

 

 

През този месец разговорът ми е с хората. Имам какво да кажа и какво да обсъдя с тях, какво да чуя и науча от всеки. Затова кампанията ни ще бъде с хората и за хората. На това акцентира проф. д-р Костадин Ангелов по време на първата си среща с медиите от Велико Търново и региона. Проф. Ангелов е водач на листата с кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС с номер 28 в бюлетината за Великотърновски регион.

По време на срещата той призова и кандидатите за народното доверие, и избирателите на бъдат отговорни, като подчерта, че на 4 април ще стане ясно не само кой ще влезе в българския парламент и кой ще управлява в следващите години, но и как България ще излезе от кризата и накъде ще тръгне. Ангелов допълни още, че е уверен в правилния  избор за бъдещето на всеки.

„Време е да направим разликата между добър човек и добър гражданин“ бе и апелът на досегашния министър на здравеопазването към всички съграждани. Според него добрият гражданин е не само този, който съдейства за изпълнение на дадена политика, но и този, който критикува и се бори тази политика да е по-ефективна за общото благо.

Преди брифинга с медии водачът на листата проведе среща с всички кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ- СДС за областта. Предстоят поредица от разговори на място във всички общини във Великотърновски регион.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!