СК „Болярчета“ с отлично представяне в турнир по футбол за „Купа Бургас“

 

 

Великотърновските футболисти от СК „Болярчета“ триумфираха с три първи места в турнира за купата на Бургас, който се проведе през уикенда в морския град.

При набор 2012 г. търновчетата завоюваха злато като на финала победиха с 2:0 домакините от силния отбор на „Звездичка“. При децата, родени през 2013 г. се повтори същия финал, само че малките болярчета победиха домакините с 3:2 а при 2014 г. търновските спортисти надвиха „Делфините“ с 5:2 и също се окичиха с първото място.

Родените през 2011 г. футболисти от СК „Болярчета“ станаха трети в своята възрастова група като на полуфинала победиха с 3:2 отбора на Севлиево.

При набор 2008 г. търновските футболисти останаха четвърти след много оспорвани двубои.

„Децата играха невероятно. Всяко едно от тях игра по 10-11 мача за  четири дни и показаха, че футболът е техния спорт. Някой от тях се състезаваха срещу по-големи футболисти и се представиха по-добре от тях. Това се дължи на труда и отдадеността им в тренировъчния процес. Накараха ме да се чуствам ужасно горд, като за пореден път изпълниха сърцето ми с невероятни емоции. Гордея се с тях, коментира след турнира треньорът им Николай Колев.

„Болярчетата“ завоюваха и няколко индивидуални награди. При набор 2011 г. най-добър нападател стана Калин Дъров. Най-добър вратар за децата, родени през 2012 г. е Александър Стайков бе отличен като най-добър вратар, а сред халвовете приз завоюва Александър Илиев.

Даниел Тонков стана най-добър вратар при родените през 2013 г., а за най-полезен играч бе обявен Богорис Георгиев.

При набор 2014 за най -добър халф бе обявен Мартин Стефанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!