Съпредседателят на „Демократична България – Обединение“ ген. Атанас Атанасов се срещна с великотърновци и еленчани

 

Съпредседателят на Коалиция „Демократична България – Обединение“ Атанас Атанасов проведе срещи с граждани от Велико Търново и Елена. Местните хора се интересуваха най-вече от управленската програмата и икономическите мерки, които коалицията смята да предприеме в следващия парламентарен мандат.

Мерките за развитие на икономиката ще са в две посоки – краткосрочни и дългосрочни с хоризонт до края на мандата. Предвижда се отпускането на помощ от 3 000 лв. на заети в малките и средни предприятия, особено ако те не могат да работят заради пандемията от коронавирус. Тази мярка ще бъде с ограничен хоризонт на действие, докато действат ограниченията на здравните власти. Втората мярка ще е 80/20 на мястото на сегашната 60/40, коментира Атанас Атанасов.  По думите му дългосрочната визия включва значително по-свободна среда за правене на бизнес, намалена административна тежест, по-големи свободи на бизнесите да откриват свои ниши, да иновират, да имат достъп до най-новите технологии в целия свят.

„Демократична България ще бъде в следващия парламент, но е важно тя да бъде представена и от хора от Великотърновска област. Такива са Людмила Илиева, д-р Мавроди Калейнски и Елена Чамуркова – доказани общественици, които заслужават доверие и уважение. Подкрепете ги, за да се чува вашия глас“, призова ген. Атанасов.

„Ние ще върнем нормалният и отговорен начин на правене на политика. Аз имам няколко приоритета в следващото Народно събрание – законът да бъде прилаган еднакво спрямо всички, а държавата най-сетни да спре да упражнява този бизнес, както и да се спре кражбата на обществените пари“, коментира адв. Людмила Илиева, която е втора в листата за областта.

„Искам да честитя в аванс утрешния празник на великотърновци и да ги уверя, че те могат много повече. Ако инвестират доверието си в нас, то ще им се върне с добавена стойност“, коментира и Елена Чамуркова, която е под номер пет в кандидат-депутатската листа на Демократична България в областта.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове и престъпление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!