Димитър Николов: Вярвам в енергията на младите хора!

Трето поколение от фамилия Велкови продължава традицията на хранително-вкусовата промишленост и месопреработването. През последните години GO GRILLсе утвърди като силен, национално разпознаваем бранд с повече от 80 обекта за търговия на дребно в цялата страна. В момента седалището на компанията се намира в Лясковец.

Третият в листата на Коалиция ГЕРБ – СДС с кандидати за народни представители Димитър Николов и кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова се срещнаха и разговаряха с управляващия съдружник Мирослав Велков, както и с част от мениджърския екип. Собственикът на фирмата изрази задоволство от административното обслужване и бизнес климата и анонсира разширяването на производствените площи, които са ориентирани към нов продукт от птиче месо.

Вярвам в енергията на младите хора. Убеден съм, че ще просперираме, когато станем солидарни в успеха. Най-важното е да не променяме работещия данъчен модел, да създаваме условия за частна инициатива, да опазим работните места и да насърчаваме можещите и работещите, коментира Димитър Николов.

Решаването на обществените проблеми върви по оста хора – местна власт – централна власт. За да бъде добър синхронът, Коалиция ГЕРБ – СДС залага на кандидати, които познават проблемите в дълбочина, сподели и д-р Ивелина Гецова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!